0 - 0 kr 0

Om oss

NSULA FÖR ALLA STEG

Det är formen på Nsula som ger dina fötter stöd på promenader, när du tränar eller gör långa arbetspass. Nsula är tunn och får plats i alla skor, i stort sett. Varför Nsula? För att fotsmärta är onödigt. Ingen ska ju ha ont i fötterna när det finns Nsula som löser problemet.

Med Nsula sätter vi ned foten

Alldeles för många har ont i fötterna. Skor som är dåliga (men snygga), billiga, eller bara inte genomtänkta gör att mängder av människor har ont i fötterna. Det tycker vi är onödigt.

Vi som gör Nsula har lång erfarenhet av både skor, sulor och fötter. Lite av en slump tog vi fram det som idag är Nsula – en flexibel lösning som passar i princip alla – och som vi bestämde oss för att ta fram i större skala. Så föddes Nsula.

Vi fortsätter att utveckla Nsula, vårt mål är marknadens bästa och mest allsidiga iläggssula – och vi ger oss inte förrän onödig fotsmärta är ett minne blott!

Fördelar med Nsulas konstruktion

• Konstruktionen är framtagen av ortopeder med fokus på att foten ska få en korrekt ställning och rätt stöd för häl, hälsena, senan i hålfoten och den främre hålfoten.

• Rätt stöd ger en bra fotställning som underlättar en bättre kroppshållning. En neutral fotposition påverkar knä, höft, rygg och nacke positivt – en rak rygg börjar i fötterna.

• Ett universellt stöd förebygger senare problem. Om du har rätt fotställning i tidig ålder motverkar du många problem senare i livet, både i fötter och med kroppshållning. Det minskar risken för hälsporre, hälsenebesvär, problem i framfoten som stickningar och dommningar, mortons syndrom och uttrampade fettkuddar. Med rätt fotställning används och stärks rätt muskler.

• Det är bekvämt!
När foten funkar som den ska är varje steg behagligt att ta.

NSULAS STEG IN I FRAMTIDEN

• Vi arbetar kontinuerligt med att ta fram nya modeller för olika användningsområden.

• Vi söker hela tiden nya strategiska partners för samarbeten, för att öka synligheten av vår produkt.

• Vi söker även samarbeten med företag inom olika branscher, där vår produkt passar in.

• Vi fortsätter att utvecklas, vårt mål är att bli marknadens bästa och mest allsidiga iläggssula – och vi ger oss inte förrän onödig fotsmärta är ett minne blott!

Istvan Kalmandi & Peter Blomgren.

KONTAKT

E-post: info@n-sula.se

logo-klarna

Nsula organisationsnummer: 559186-8921
Adress: Västra Storgatan 42D, 293 37 Olofström

Nsula Swish: 1231155340
Ange: Ditt namn, leveransadress
samt modell och storlek